• 934 03 29 40
  • abello@emmca.online

ALL

Featured portfolio

Most popular of our works.

Aprenentatge cooperatiu

Toquem un instrument

El centre de totes les propostes d’educació musical a l’EMMCA és la pràctica instrumental. Aquí venim a tocar. La música i les arts es viuen de l’experiència veritablement pràctica. Per això, tots els aprenentatges busquen ser funcionals i estar orientats a aquest principi.

Aprenentatge cooperatiu

Toquem en grup

Si aprenem a tocar un instrument és per poder tocar amb altres persones. Tocar junts i juntes ens descobreix el significatiu social de la música, ens permet gaudir del nostre aprenentatge des del principi i desenvolupa el respecte, el desig de superació, l’esforç, el compromís i la pertinença.

Aprenentatge cooperatiu

Toquem per compartir-ho

La primera reacció d’un infant quan aprèn una cosa nova i n’és conscient és mostrar-la a tothom. La pràctica artística és naturalment social. Al llarg del curs, l’alumnat fa servir tot el que ha après per oferir concerts i actuacions a l’EMMCA i arreu.

Aprenentatge cooperatiu

No deixem d’aprendre

Tots els programes d’educació artística de l’EMMCA persegueixen que l’alumnat no deixi mai d’aprendre, cada vegada amb més autonomia per buscar i aprofitar tots els recursos que l’envolten.